L’Ajuntament promou el procés participatiu ciutadà en el futur de Pla del Remei i Russafa

L’Ajuntament de València convida els ciutadans i ciutadanes a prendre part  en el procés participatiu que està en marxa a Pla del Remei i Russafa, ja que la contribució del major nombre d’interessats ajudarà a obtenir un diagnòstic el més precís possible que donarà forma a accions enfocades a millorar la convivència als espais públics de tots dos barris.

Fins al dijous 20 d’abril a la vesprada romandrà l‘exposició amb els 180 dibuixos, realitzats per xiquets i xiquetes de les escoles CEIP Sant Joan de Ribera, Sant Vicent Ferrer-PP Dominics i altres artistes coneixedors de la zona, a l’espai central del mercat de Colón.

A més de gaudir amb les propostes dels més xicotets, en el mateix mercat es pot participar durant els propers dos dies en l’activitat ‘Vaig estar en l’exposició imaginant Pla del Remei i Russafa i…’ on es pot dibuixar i escriure allà mateix.

D’esta forma, la regidoria de Mobilitat Sostenible i l’equip tècnic EFGarquitectura com a conductor del procés tracten d’arribar a totes les persones que viuen, treballen o senzillament estan interessats en estos barris, per arreplegar la seua visió i compromís respecte al futur d’esta part de la ciutat.

Per això, s’ha activat també un nou formulari amb 10 preguntes al web: http://www.valencia.es/pladelremei/contacto/ enfocat a contrastar les qüestions que s’han plantejat en els diferents fòrums en estos dos mesos i mig. A més, els qui ho emplenen tindran la possibilitat de posicionar-se, valorar línies d’acció, espais d’oportunitat identificats i incorporar el que consideren convenient.

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Giuseppe Grezzi, mobilitat, Participació ciutadana, Regidoria Mobilitat Sostenible, Russafa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *