Ribó reitera que, per damunt de qualsevol confrontació, cal preservar el dret a la vida

L’alcalde de València, Joan Ribó, va presidir la concentració convocada ahir davant de les portes de les diverses dependències de l’Ajuntament per a manifestar el rebuig a l’atemptat que va colpejar el dimecres la ciutat de Londres, i en solidaritat amb les  víctimes. En acabar el minut se silenci de la concentració, Ribó va recalcar “la necessitat de preservar el dret a la vida, per damunt de formes de pensar o religions diferents, per damunt de qualsevol confrontació”.

Representants de tots els grups polítics municipals, empleats públics i ciutadans també van estar presents a la concentració, en silenci, junt a les banderes oficials onejant a mitja asta en els edificis públics, com un gest simbòlic de condemna al terrorisme i de suport als familiars i amics de les persones mortes i les desenes de ferits.

“El dret a la vida és el més sagrat, i cal preservar-lo sempre”, va reiterar l’alcalde en mostrar la seua solidaritat amb les persones que havien sigut “vilment assassinades” o havien quedat “malferides en l’atemptat perpetrat a la Gran Bretanya”.

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Joan Ribó, Solidaritat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *