El centre urbà quedarà tancat al pas de vehicles el diumenge

Com cada diumenge de final de mes es tancarà la plaça de l’Ajuntament al trànsit rodat de 10:00 a 20:00 h aproximadament. A més, es dispararà la mascletà del dia 13 de març de Falles que va haver de suspendre’s a causa de la pluja, pel que la plaça de l’Ajuntament es veurà afectada per diversos talls. També el diumenge tindrà lloc la VI Carrera Universitària a l’entorn de Primat Reig, per la qual cosa s’establirà un contingent de mobilitat pel recorregut.

Degut a la mascletà, i en funció de l’afluència de públic, es podrien ampliar els talls de la plaça de l’Ajuntament per a garantir i fer compatible la seguretat de la ciutadania amb el bon desenvolupament dels actes festius.

A més, com cada diumenge final de mes, es tancarà la plaça de l’Ajuntament al trànsit rodat des de les 10:00 fins a les 20:00 h aproximadament. Estan lliures d’estes restriccions EMT, taxi, bus turístic, vehicles d’emergència i residents.

També, este diumenge  tindrà lloc la sisena edició de la Carrera Universitària, que es desenvoluparà entre les 9:00 i les 10:15 h aproximadament. Es preveu la participació d’al voltant de 5.000 corredors que hauran de completar un circuit de 5 km.

El muntatge de la logística necessària i el tancament al trànsit començarà a les 6:00 h en el carrer del Primat Reig en sentit Peset Aleixandre, entre els carrers de Daniel Balaciart i Ramón Asensio, on es concentraran els participants per a l’inici de la prova. El trànsit en sentit contrari, direcció avinguda de Catalunya, es tallarà a partir de les 8:00 h. L’obertura a la circulació es durà a terme progressivament conforme avance la carrera, i segons indicacions de la Policia Local.

Arxivat en: 2017, Ajuntament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *