Per segon any consecutiu, com a novetat, la regidoria de Mobilitat Sostenible ha elaborat un mapa de la ciutat de València on es recopila tota la informació aportada per les regidories de Policia, Bombers i Cultura Festiva. A través d’este mapa s’informa a totes les ambulàncies de la ciutat dels carrers tallats i de les rutes alternatives que cal seguir en cada cas.

Concretament Giuseppe Grezzi, ha mantingut una reunió este matí amb el coordinador d’Emergències de la Conselleria de Sanitat, a qui li ha informat de primera mà de tots els detalls i li ha fet entrega dels plànols elaborats per la regidoria. Es tracta d’una informació que, des de la Conselleria faran arribar a totes les centrals d’ambulàncies que treballen en València (tant públiques com privades).

“Des de la regidoria de Mobilitat Sostenible treballem per facilitar la vida a les persones i per això hem entregat tota esta informació als servicis mèdics de la ciutat, una acció que mai s’havia realitzat en València i que, davant la bona acollida que va tindre l’any passat, enguany tornem a repetir”, ha dit Grezzi.

El regidor Grezzi ha mantingut també una trobada este matí amb representants del sector empresarial de la ciutat i del taxi. Així, en una cordial reunió de treball s’ha informat als membres de la CEV, ASUCOVA, CECOVAL i FEHVP, entre d’altres, de tots els talls previstos a partir de demà i de les rutes alternatives que cal seguir en cada cas.

Des de Mobilitat Sostenible s’han anotat totes les reivindicacions que “durant anys” han recopilat els sectors econòmics de la ciutat respecte a la temporada de falles. Aspectes com de quina manera millorar el repartiment a domicili o el treball logístic dels transportistes de la ciutat són els que han plantejat els empresaris.

Finalment, s’ha acordat convocar una segona reunió en passar falles per a que els sectors econòmics de la ciutat puguen transmetre a l’Ajuntament la seua experiència d’enguany i de cara a l’any que ve es puga millorar i solucionar temes concrets. Tant la regidoria de Mobilitat Sostenible com els representants de les diferents associacions i confederacions han coincidit en destacar com a “molt positives i oportunes” estes reunions de coordinació.