En els pròxims dies l’Ajuntament de València reforçarà el seu personal tècnic amb quatre noves incorporacions: tres persones especialistes en participació ciutadana i una més en transparència. El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, va assegurar ahir que amb estes contractacions “reforcem l’aposta que des del primer dia del mandat estem fent al Govern de la Nau, amb l’alcalde Joan Ribó al capdavant, per les polítiques de transparència i participació ciutadana”.

Campillo va explicar que les noves incorporacions “són el resultat del procés selectiu que s’ha dut a terme amb una borsa pionera formalment constituïda” i serviran per “dissenyar les nostres polítiques amb personal tècnic especialista en eixes matèries”.

El regidor de Govern Interior  també va agrair “l’esforç del personal funcionari en el temps que portem de mandat per estudiar tota la normativa de transparència i participació ciutadana i els exemples en unes altres administracions per poder fer el treball el millor possible”.

Per la seua part, el regidor de Participació Ciutadana, Jordi Peris, va destacar la importància de les noves incorporacions per poder desenvolupar tot el nou model de participació ciutadana des de l’Ajuntament.

Finalment, el regidor de Transparència, Berto Jaramillo, va defensar que les polítiques de transparència i bon govern són “un deure i un imperatiu ètic de qualsevol administració pública” i va afegir que l’arribada de personal tècnic permetrà “aprofundir en este terreny per tal de garantir a la ciutadania el dret a la informació”.