Les dades d’absentisme a l’Ajuntament es reduïxen un 13’8%, el mínim dels últims quatre anys

El regidor de Govern Interior Sergi Campillo va qualificar de “dades positives” les que mostra l’informe anual de 2016 sota una gestió íntegra per part de l’equip de govern actual” i va destacar que la xifra d’absentisme se situa en un 0,47%, un percentatge que suposa un 13,8% menys que l’any anterior. A més, són huit centèsimes percentuals per baix de les dades registrades en 2015, el que permet abastar la xifra més baixa d’absentisme als darrers quatre anys.

Les dades de l’informe presentat ahir per esta Regidoria al Comité de Seguretat i Salut reflectixen l’aposta del Govern de la Nau per reforçar i millorar la prevenció de riscos laborals dels treballadors i treballadores municipals, tant per la reducció de les xifres d’absentisme com per la davallada de les jornades laborals perdudes, que van baixar un 12,2% respecte a l’any anterior, en passar-ne de 9.997 a 8.775.

Campillo va recordar que en setembre es va posar en marxa una campanya pròpia de prevenció d’accidents laborals amb tot un seguit de recomanacions per als empleats i les empleades municipals i va afirmar que les dades d’este informe anual incidixen en la tendència ja marcada per l’informe trimestral presentat en novembre, quan l’absentisme s’havia reduït un 1,5% respecte al mateix període de 2015.

Altres dades destacables van estar les del personal de l’Àrea de Protecció Ciutadana, on l’absentisme en bombers ha baixat un 22,6% i en Policia s’ha reduït un 18,6%.

Campillo va voler presentar estes dades des de la Regidoria a les seccions sindicals “per la seua contribució diària en la millora de les condicions laborals de la plantilla municipal, un objectiu que compartim plenament des del Govern de la Nau, on tenim la convicció que eixes garanties per al personal de la casa, a més, redunden en una optimització dels servicis que oferim a la ciutadania des de l’Ajuntament de València”.

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Seguretat Ciutadana, Sergi Campillo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *