El Govern de la Nau s’ha compromès a impulsar el diàleg i la coordinació amb la Generalitat Valenciana “per a promoure totes les mesures d’accessibilitat i seguretat viària necessàries en la carretera CV-500”. Ho ha fet en una moció, alternativa a la presentada al Ple per Narciso Estellés, de Ciutadans, que ha defensat el regidor Sergi Campillo i que ha sigut aprovada amb els vots dels regidors de l’equip de govern

 En esta moció alternativa s’inclou igualment el compromís del Govern de la Nau de “continuar el procés de diàleg amb les entitats veïnals i socials dels pobles del Sud de València per a seguir avaluant les mesures executades per a pacificar el trànsit de la CV-500”, alhora que reitera la convicció que “són perfectament compatibles els drets dels habitants del Parc Natural de l’Albufera a poder desenvolupar la seua vida en plenitud amb la protecció del medi ambient i la seguretat viària”

Campillo ha fet una crida a la responsabilitat per part de tots i ha defensat mesures com la reducció de la velocitat de 80 a 60 quilòmetres per hora, “que suposa una diferència d’escassament tres minuts entre València i el Perellonet. Igualment ha qualificat de rotunda mentida “que es vulga prohibir el vehicle privat en la CV-500”.

També ha intervingut Giuseppe Grezzi per a referir-se, entre altres aspectes, a actuacions com la de “posar els semàfors que des de fa 20 anys demanaven els veïns”. Grezzi ha assenyalat que s’havia actuat “per fases, evitant tancar la carretera i buscant garantir la seguretat i l’accessibilitat de tots”.