En el seu pla de reforç de la senyalització dels Mercats Municipals i del comerç de proximitat, la regidoria de Mobilitat Sostenible ha instal·lat esta mateixa setmana (i continuarà els pròxims dies) els primers reforços per subratllar els itineraris d’accés tant al Mercat de Rojas Clemente com al Mercat Central.

En el cas de Rojas Clemente s’instal·larà una nova senyal orientativa de la seua ubicació a la Gran Via de Ferran el Catòlic, mentre que en el cas del Mercat Central ja s’han instal·lat nou noves senyals indicant els itineraris als aparcaments públics concertats amb el mercat per a aquells que vulguin anar a fer les seues compres al mateix amb cotxe. En les pròximes setmanes i en coordinació amb la regidoria de Comerç i Mercats, també es revisarà, actualitzarà i ampliara la senyalització de la resta de mercats municipals de la ciutat.

“Un dels compromisos del Govern de la Nau és el de millorar i fomentar el comerç de proximitat i des de la regidoria de Mobilitat Sostenible portem mesos col·laborant en este sentit, afavorint la logística dels comerciants i els seus proveïdors, millorant l’accessibilitat al seu entorn per a tots i totes, i també posant-los en el valor que mereixen amb accions com esta, ja que els mercats municipals han estat durant dècades i han de seguir sent el cor de molts dels nostres barris”, ha apuntat Giuseppe Grezzi.

D’altra banda, durant el dia de hui, s’ha s’ha procedit a la instal·lació i posada en marxa -a petició de la gerència del Mercat Central- d’un semàfor a l’itinerari permès exclusivament a vehicles amb destinació al carrer Ercilla o l’aparcament del mercat. El semàfor s’emplaçarà en el punt que actualment regulava un pas de vianants i només regularà el trànsit durant l’horari comercial del mercat central, la resta de la jornada romandrà en ambre intermitent.