L’Ajuntament de València ha realitzat els treballs necessaris per reparar la tanca del Complex Municipal d’Abastos. La instal·lació presentava diverses deficiències des de feia anys i els veïns i veïnes del barri havien reclamat la seua reparació.

 “El Govern de la Nau es preocupa pel benestar de la ciutadania i per aquelles coses que governs anteriors no consideraven importants tot i que els veïns i veïnes dels nostres barris sí les veieren prioritàries per a viure millor. Esta tanca del complex d’Abastos n’és un exemple. Amb esta intervenció la condicionem, evitem riscos per a les persones, especialment per als més menuts i les més menudes, i els demostrem que som un govern que sap escoltar i donar resposta a les necessitats de la gent”, ha afirmat Sergi Campillo.

Les obres han consistit en la inspecció de tota la serralleria de la tanca del centre municipal i la posterior reparació mecànica i substitució de tots els elements que ho requerien.

La porta principal s’ha traslladat a les naus d’emmagatzematge de l’Ajuntament i s’ha reparat la part baixa amb la substitució de les peces en acer galvanitzat en calent. També s’ha desmuntat la porta de dos fulles que dóna al carrer del Bon Orde i s’ha repassat tota la pedra per consolidar reblums i perforacions.

El pressupost de les obres ha sigut de 52.119,92 euros i el termini d’execució ha vorejat els dos mesos.