La Comissió Permanent Especial de Suggeriments i Reclamacions ha abordat l’informe de queixes i suggeriments corresponent al període entre el 16 d’agost i el 15 de setembre d’enguany. En total l’Ajuntament va rebre 833 peticions de la ciutadania en eixe temps: 27 reclamacions o queixes, 770 suggeriments, 34 peticions del Síndic de Greuges, una petició del Defensor del Poble i una altra petició que no entra en els anteriors apartats. Tot açò, mitjançant els diversos canals que l’Ajuntament de València posa a disposició dels veïns i les veïnes de la ciutat: la pàgina web, el telèfon, el registre d’entrada i la seu electrònica.

 Per a Sergi Campillo, “el nou informe, molt més detallat que el que es feia amb el govern anterior, ens permet millorar molt els servicis a la ciutadania. En l’informe present baixen les queixes o reclamacions que la ciutadania fa a l’Ajuntament. El Govern de la Nau valora molt tindre una ciutadania activa que es posa en contacte amb la institució per millorar el seu funcionament”.

Els avisos suposen una reducció ponderada global de l’11,52 per cent respecte a l’informe de queixes i suggeriments precedent, que comprenia un període de dos mesos, entre el 16 de juny i el 15 d’agost, quan es varen registrar un total de 1.883 peticions.

Les àrees de Medi Ambient i Protecció Ciutadana són les que han rebut més peticions veïnals (479 i 216, respectivament), mentre que les de Desenvolupament Urbà i Habitatge i la de Mobilitat Sostenible són les que han rebut més peticions d’informes per part de l’Oficina de Suggeriments i Reclamacions (12 i 11, respectivament).