La regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha incorporat dotze bicis de pedaleig assistit com a nou mitjà de transport per a ús del personal del Servici, tot i que serà extensible a tots els treballadors del consistori.

“Des de l’Ajuntament estem avançant cap a una ciutat verda, intel·ligent i neutral de CO2. Amb esta mesura som els primers en donar exemple del foment de la bicicleta com a transport urbà alternatiu i sostenible, disminuint l’emissió de gasos contaminants a l’atmosfera i la contaminació acústica”, ha dit Giuseppe Grezzi.

Cal destacar que Mobilitat Sostenible ha tingut en compte a l’hora d’escollir l’empresa adjudicatària aspectes com la proximitat. I és que tant el disseny, el muntatge així com l’acoblament de les bicis elèctriques són propis d’una empresa valenciana.

Grezzi ha destacat que el servici “suposarà un estalvi econòmic important a les arques municipals, reduint la despesa en la compra de carburant i les reparacions als tallers mecànics, encara que fonamentalment incidim en el seu ús com a vehicle ecològic”.