Sergi Campillo, ha anunciat que la seua regidoria ha incorporat 32 persones que treballaran des de l’1 d’Agost fins al 30 de novembre en tasques de manteniment i conservació de la Devesa. El personal incorporat correspon al Pla d’Ocupació gestionat per l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible.

 Els 32 treballadors i treballadores que s’han incorporat s’han dividit en una brigada de poda, una de neteja forestal, una de llavors, una de producció vegetal (viveristes) i una altra d’Informadors ambientals.

La neteja dels camins, del passeig marítim així com dels carrils bici i de vianants de la zona per facilitar el trànsit són unes de les tasques que duran a terme. També la neteja de residus sòlids dins el bosc de la Devesa o l’arreplegada, neteja i classificació i envasat al Banc de Llavors, dels fruits i llavors de la Devesa Albufera. Fins i tot també mantindran el viver i la producció de la planta autòctona de Devesa-Albufera.

D’altra banda, la incorporació d’una brigada d’informadors ambientals formada per deu persones en total ha permés a l’Ajuntament obrir pròximament, després de tres anys tancada al públic, el punt d’informació de la Sanxa.

“El degoteig continuat d’actuacions en el bosc de la Devesa demostra l’interès que té en ell este equip de govern. El nostre compromís és ferm, com hem dit ja públicament i en reunions amb els veïns i les veïnes de la zona: continuarem treballant per la conservació i millora d’este tresor mediambiental que és patrimoni de la ciutadania de València”, ha dit Campillo.