Giuseppe Grezzi, s’ha reunit amb l’alcalde de Sedaví, Ferran Baixauli, en companyia del Gerent de l’EMT, Josep Enric Garcia, i han arribat a un acord perquè esta població de l’Horta Sud puga recuperar el servici públic de l’EMT.

Segons ha explicat Grezzi es tracta d’ampliar la línia 9 fins a Forn d’Alcedo i que continue fins al municipi de Sedaví. “Des de la regidoria de Mobilitat Sostenible tenim la voluntat de millorar les connexions entre tots els pobles i ciutats de l’àrea metropolitana amb la ciutat de València a través del servici de qualitat que oferim des de l’EMT”.

En la reunió que han mantingut el regidor de l’Ajuntament de València i l’alcalde de Sedavi, hi ha hagut una gran sintonia respecte a l’acord econòmic per a sufragar les despeses derivades de la prestació del servici. Així, s’està estudiant la fórmula per la qual el municipi de Sedaví es farà càrrec, igual que ocorre amb altres pobles mencionats, dels costos derivats del servici públic.

Grezzi ha dit que “com hem afirmat des de el primer moment, tenim el compromís ineludible d’ampliar el servici de l’EMT complint amb la nostra vocació metropolitana. Per això treballem per ampliar a pobles i ciutats de l’àrea metropolitana este servici i, després de portar l’EMT a Alboraia, Paterna, Vinalesa i Montcada, volem ampliar la cobertura a Sedaví i també al Perelló. Per això instem a la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori a buscar la fórmula legal adeqüada per a que l’acord que desitgem els dos ajuntaments es faça realitat”.