“Enguany la Batalla de Flors celebra el seu 125 aniversari i pensem que és una bona oportunitat perquè l’Ajuntament de València faça un esforç i amplie el nombre de carrosses participants i també el pressupost per a recompensar millor els artistes fallers i carrossistes que fan un gran treball i tenen molta creativitat per a preparar-la”, ha destacat Pere Fuset en la roda de premsa sobre este esdeveniment festiu que tanca la Gran Fira de Juliol.

 Fuset ha desgranat les xifres referents a una edició molt especial d’“esta festa tan genuïna que és un bon element de la nostra cultura per a promocionar i difondre, i el 125 aniversari de la qual suposa una excel·lent oportunitat per a posar-la en valor”.

També el pressupost experimenta un augment del 9% fins a arribar als 206.243 euros, “d’acord amb el nostre compromís amb els artistes fallers i carrossers”i per primera vegada hi haurà una carrossa en representació del Consell de la Joventut de València.

La Batalla de Flors del 125 aniversari creix pel que fa a la del passat any en 120 metres lineals de recorregut i dos nous accessos.

Fuset ha aprofitat també l’ocasió per a destacar el “èxit multitudinari de la Gran Nit de València celebrada el passat dia 23. Estem molt satisfets de la repercussió ciutadana que ha tingut com a aposta estratègica dins d’un turisme cultural i d’estiu”, igual que ha recordat que l’Ajuntament de València oferirà un senyal institucional que les televisions que ho desitgen podran utilitzar per a transmetre a les seues audiències el desenvolupament de la Batalla de Flors, que també podrà ser seguit des de la pàgina web de la Junta Central Fallera.