La Gran Fira de València tanca el cicle d’actes pirotècnics amb el Correfoc del pròxim divendres 29, a partir de les 23.00 hores. L’espectacle de focs omplirà de so, llum i color el centre de la ciutat.

Pere Fuset, ha assenyalat algunes recomanacions que, per prudència, han de seguir tant els espectadors com els participants en una celebració festiva de carrer amb motiu de la qual es tallarà la circulació del carrer de Russafa, des de la Gran Via del Marquès del Túria, a partir de les 21.00 hores, i del carrer de Colón, a partir de les 22.30 hores.

El Correfoc, que tindrà lloc divendres que ve, 29, a partir de les 23.00 hores, és l’acte amb el qual conclou un cicle d’espectacles pirotècnics de la Gran Fira que ha inclòs cinc propostes diferents. El recorregut començarà en el carrer de Colón i acabarà en la plaça de la Porta de la Mar, recorregut habitual de la cavalcada del foc que se celebra en falles.

Pere Fuset, ha assenyalat que “en esta fira, on la pólvora és un dels elements centrals, les colles valencianes participants amb els seus dimonis i bèsties del foc faran bullir el carrer de Colón”.

“És un acte diferent, en el qual el públic pot participar no solament com a espectador sinó també de manera activa, corrent i acompanyant els dimonis en les seues danses davall un conjunt d’espurnes i foc”, ha afegit Fuset.