Joan Ribó, Giuseppe Grezzi i altres regidors s’han reunit amb la directiva de Ford per abordar les possibilitats de col·laboració entre Ford i l’Ajuntament de València per a implementar alguns dels projectes de mobilitat intel·ligent més avançats de la companyia automobilística.

L’alcalde Ribó ha expressat “la necessitat d’avançar cap a un model de mobilitat més sostenible econòmica i mediambientalment, per a açò precisem de la tecnologia d’última generació que poden prestar grans empreses. Este és el nostre interés com a equip de govern municipal: abundar en la relacions amb altres institucions i entitats, per a promoure la tornada de polítiques beneficioses per a la ciutadania”.

A més,  Joan Ribó ha aprofitat per posar en valor la planta de la factoria Ford d’Almussafes, i “el valor afegit que representen els seus treballadors i treballadores”. Per açò, Ribó ha traslladat als directius de la companyia automobilística la preocupació per les últimes informacions que apunten a una reestructuració de plantilla amb possibles acomiadaments, “per la qual cosa pot suposar per a l’economia valenciana en general, i per als treballadors afectats en particular”.

L’alcalde de València ha apostat pel diàleg com la millor fórmula per a tractar de resoldre la situació que afronta Ford i els seus treballadors, i ha traslladat el compromís de les institucions valencianes amb el foment de l’ocupació estable i de qualitat.