Joan Ribó: “A l’Ajuntament hem incrementat els recursos per posar les persones al centre de les polítiques municipals”

Ahir en l’acte d’inaguració del Multicentre Social de Benicalap, construït per la Casa Caritat en els terrenys cedits per l’Ajuntament de València, Joan Ribó va ressaltar els fruits socials de la col·laboració amb la Casa de la Caritat.

“Necessitem intervencions socials modernes que vagen molt més enllà del concepte de caritat. Confiem que ajudarà a eixe objectiu este Multicentre Social de Benicalap, una instal·lació moderna, digna, ben equipada per a atendre les persones més vulnerables. És l’atenció a eixes persones la que hem de prioritzar perquè han sigut les víctimes principals de la desigualtat i la injustícia social provocades per la crisi dels darrers anys. Hem de reaccionar i donar resposta a totes estes persones”, ha assenyalat Ribó.

Ribó ha destacat que les noves instal·lacions seran gestionades amb “un nou model d’atenció integral d’acord a uns paràmetres de treball social avançat que coincidix en els aspectes fonamentals amb el model d’intervenció que propugnem des de l’Ajuntament: intervenció, atenció i ajuda amb l’objectiu essencial d’aconseguir la plena autonomia i la inclusió de totes les persones”.

La seua intervenció ha conclòs amb un  agraïment a la Casa Caritat “per l’esforç per dur endavant este nou equipament social únic ací a Benicalap, on desenvoluparà una tasca social imprescindible, un projecte solidari que compta amb l’aval de la Casa Caritat i amb la implicació plena de l’Ajuntament de València. Entre totes i tots aconseguirem una ciutat molt més justa”.

 

Arxivat en: 2016, Ajuntament, Benestar Social, Joan Ribó, Multicentre Social de Benicalap, Trànsits

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *