La Regidoria de Mobilitat Sostenible fixarà a partir de demà dimarts el límit de velocitat en 30 km/h per les vies que discorren en paral·lel al Passeig Marítim de València.

Així, moure’s per l’entorn del passeig marítim del Cabanyal i La Malva-rosa serà més segur i agradable per a totes les persones. La mesura principal és la fixació del límit de velocitat per a circular pels carrers Isabel de Villena i Eugenia Viñes a 30 km/h.

Tal com ha afirmat Giuseppe Grezzi “la pacificació del trànsit és una necessitat imperiosa en la ciutat de València, en molts dels carrers de la qual encara és trist constatar que se circula per damunt de la velocitat límit establida per a vies urbanes, fent cas omís de la normativa i de la seguretat de les persones”.

I si això “és alarmant en molts carrers – ha afegit l’edil- més ho és en aquelles es què, per la presència contínua de famílies i ser un entorn d’oci, la circulació hauria de ser especialment tranquil·la. Per això no hem dubtat a mamprendre esta mesura de protecció ciutadana, en la que esperem poder comptar amb el suport de la policia local de cara a fer complir les normes pel be de totes les persones, ciutadania i visitants”.