Pere Fuset ha assenyalat que durant el primer terç de fira  “ja hem visitat més d’una quinzena de barris de la nostra ciutat”.

L’objectiu es que la ciutadania puga gaudir durant tot l’estiu d’una gran quantitat d’activitats que s’estan realitzant en diferents escenàries de la nostra ciutat amb l’objectiu de portar la diversitat i la pluralitat cultural i festiva a tots els barris i a tots els pobles de València.

L’equip de govern de Compromís continua treballant i apostant per una Fira d’Estiu on els seus trets distintius siguen la pluralitat artística, una “València, cultura en festes”, una participació ciutadana i descentralització de la festa, un esdeveniment cultural singular de caràcter mediterrani i vocació europea i, finalment, un tret identitari de la ciutat.

En eixe sentit, Fuset ha comentat que “estic molt satisfet, ja que el rumb que està seguint la fira és un rumb molt positiu. És una fira que uneix, cohesiona, repara i agermana. I la millor notícia és que encara queda molt de fira, per a gaudir”.

Per tot això, quedeu tots i totes convidats a eixir al carrer i participar de la festa. Les activitats i actes programats ho podeu seguir en el web de granfiravalencia.com