Pilar Soriano i Giuseppe Grezzi presenten l’operatiu especial per a la Nit de Sant Joan

L’operatiu especial per a la Nit de Sant Joan ofereix més freqüència d’autobusos i un increment del personal de neteja i de seguretat.

El dispositiu de neteja començarà a les 7.00h del dijous 23 amb la instal·lació de 10 caixons de gran volum al passeig marítim per a la descàrrega diferenciada de cendra, residus urbans i descàrrega de agranadores. Així mateix, s’instal·laran entre 50 i 60 bidons en l’arena i 9 contenidors d’envasos lleugers en cada accés.

Pilar Soriano ha explicat que eixa mateixa vesprada, des de les 15.00h fins les 22.30h, es disposaran 9 punts de repartiment de llenya i bosses entre els ciutadans i ciutadanes que acudisquen a les platges. El personal de neteja revisarà, amb el suport de la Policia Local, la llenya que porten de manera particular les persones que acudisquen a les celebracions, i la retirarà si no complix les condicions.

Quant a la neteja de l’arena una vegada concloses les celebracions de Sant Joan, el dispositiu començarà la matinada del dia 24, a les 4.15 hores. A les 4.30h s’iniciarà la neteja del passeig i dels vials annexos. El dissabte 25 es reforçarà la neteja.

La Creu Roja ha dissenyat també un dispositiu d’emergències: un hospital de campanya a l’esplanada dels Dofins, una ambulància amb suport vital avançat i 5 de suport vital bàsic, 3 vehicles tot terreny i 1 de coordinació, 46 socorristes sanitaris, 12 conductors d’ambulància, 8 infermers i 2 metges i 2 coordinadors.

També s’instal·laran urisnaris químics a les platges del nord i a Pinedo. Com a novetat, es portarà a 4 punts de la platja la campanya “Ara pots pujar el reciclatge”.

L’Empresa Municipal de Transports, EMT, reforçarà el seu servici per a la Nit de Sant Joan en les línies 2, 20, 23, 25, i 32, i ampliarà l’horari de les línies 19, 23 i 31 fins a les 00.00 hores.

La principal novetat de l’operatiu de l’EMT d’enguany serà el servici especial a la platja del Perellonet amb la línea 25 fins a les 8.00hores i, a més, oferirà servici de tornada des de la pedania.

Una altra novetat d’enguany és que es recupera l’assistència especial a persones amb problemes de mobilitat. Es disposarà de dos autobusos que podran atendre almenys fins a 18 persones i traslladar-les des dels seus domicilis particulars fins a la platja i tornada a la 1.00 hores.

Arxivat en: 2016, Ajuntament, Giuseppe Grezzi, Nit de Sant Joan, Pilar Soriano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *