Glòria Tello presenta el Pla Colonial Felí

“Una ciutat amb gats és una ciutat saludable. Cuidem i controlem les colònies felines” és el lema del Pla Colonial Felí que va presentar ahir Glòria Tello, i que entre altres aspectes preveu la col·laboració amb el Col·legi de Veterinaris per a portar endavant en les millors condicions d’esterilització i la creació de la figura dels col·laboradors del Pla, que rebran un carnet de l’Ajuntament acreditant-los com a tals.

Glòria Tello ha recalcat el paper “fonamental” que les aproximadament 500 colònies de gats que hi ha a la ciutat “exercixen en el control de plagues” com la de rosegadors. Tello ha agraït la labor de les persones que de forma voluntària “fan possible que sobrevisquen estes colònies en els condicions adequades”.

Finalment, Glòria ha assenyalat que “el Pla no té data de caducitat. Comença a rodar ara i s’allargarà durant tota la legislatura, perquè ajudar a millorar la qualitat de vida d’altres éssers vius no té preu”.

Arxivat en: 2016, Ajuntament, Animalisme, animals, Glòria Tello, Pla Colonial Felí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *