Glòria Tello ha presentat davant dels mitjans de comunicació Vicent Ros, el nou director del Palau de la Música, seleccionat en “un procés democràtic, reglat, transparent, obert i no polititzat”, en paraules de la regidora.

Vicent Ros ha explicat el seu projecte de gestió, amb el títol “Un Palau obert”, a partir del qual “hui s’obri la porta de l’auditori a tot tipus de persones i tendències musicals. Per això, el Palau, com a contenidor cultural de la ciutat, ha de conservar l’excel·lència i també ser plural, democràtic i de qualitat”, ha afirmat.

També ha incedit en el fet que un dels seus objectius principals és “mantindre el públic que ja tenim, però ampliant-lo amb un públic més jove i també amb el desfavorit”.

El nou director ha aclarit als mitjans que “hi ha molt de treball a l’hora de la regulació de la institució, ja que cal elaborar un manual de funcions per als músics de l’Orquesta de València i revisar els estatuts”.

Respecte de les dos formacions que tenen seu al Palau, ha dit que vol “potenciar l’Orquestra de València en l’àmbit internacional. Ha de convertir-se en l’ambaixada del Palau de la Música pel món”, i quant a la Banda Municipal, “augmentar la sinergia entre les dos formacions: seria molt interessant crear projectes comuns de la Banda Municipal i l’Orquestra de València”.