Compromís proposa que si vol recrear una imatge nadalenca, es pot canviar només els encapçalaments del pont, i deixar les actuals flors –en perfecte estat- de manera que es reduïsca el cost econòmic del canvi.

La regidora de Compromís, Pilar Soriano, s’ha queixat del “malbaratament continu que suposa el canvi de flors complet del Pont de les Flors, en un moment en què moltes famílies valencianes estan patint la crisi econòmica”.

Compromís ha demanat que l’Ajuntament no canvie la totalitat de les plantes del Pont de les Flors per Nadal per ser una despesa innecessària i incomprensible en una situació de crisi econòmica com l’actual i amb una administració local endeutada per la mala gestió acumulada. A pesar del cost que comporta la seua reposició, les plantes de Pasqua que Rita Barberà encomana canviar cada any per estes dates només duren un mes aproximadament, a causa del fred.

pont flors 2Així, Compromís proposa que si es vol recrear una imatge nadalenca en esta infraestructura viària es poden canviar els encapçalaments del pont i deixar els actuals geranis, que es troben en un bon estat de conservació. D’esta manera s’abarataria considerablement el cost del recanvi de les flors. La regidora de Compromís, Pilar Soriano, afirma que “ningú pot entendre que en una situació com la que vivim, de crisi econòmica, i mentre la majoria de les famílies valencianes tindran uns Nadals austers, l’Ajuntament de València actue com si això no anara amb ells, i es dispose a gastar part de la partida destinada a parcs i jardins a un canvi de flors totalment innecessari i indecent”. Com a mostra del bon estat de les flors que hi ha posades actualment en el pont, Compromís adjunta les fotografies on es pot comprovar.

Per al Grup Municipal Compromís, la mesura adoptada pel consistori és un exemple més del malbaratament continu dels diners públics que fa el Partit Popular i l’equip de govern de Rita Barberà. Per això, la regidora Pilar Soriano demana explicacions i retrau directament a l’alcaldessa que “els seus capritxos costen molt cars als ciutadans; esta ciutat no és el joguet de Barberà, ni es pot jugar d’esta manera amb els diners dels valencians. D’una vegada per totes, alcaldessa, no malbarate més diners, que no estem per a pagar els seus desitjos excèntrics”.

D’altra banda, el Grup Municipal Compromís demana parar més atenció a este pont perquè no es tornen a repetir els actes vandàlics sobre esta infraestructura, que en anteriors ocasions l’han deixat buida de plantes, al poc temps d’instal·lar les flors de Pasqua.

Vols escoltar la regidora Pilar Soriano defensant una ornamentació racional per al Pont de les Flors? Dóna-li al Play!