Els treballadors del Centre de Suport a Immigrants, el Centre d’Atenció als Sense Sostre, la Clínica del Centre d’Atenció als Sense Sostre i el Centre Municipal de Serveis Socials de Ciutat Vella, han denunciat a Compromís la dificultat que suposa atendre els usuaris d’estos centres, en no poder consultar expedients, ni comunicar tràmits.

La regidora de Compromís, Consol Castillo, denuncia que “l’apagada comunicativa dels centres socials de Ciutat Vella durant dos dies demostra la insensibilitat de l’equip de govern amb les persones més vulnerables. El trasllat informàtic de dades que l’ha causat i que s’ha fet estos dies s’haguera pogut programar per al cap de setmana, quan els centres estan tancats”.

 

 El Grup Municipal Compromís ha denunciat que el Centre de Suport a Immigrants, el Centre d’Atenció als Sense Sostre, la Clínica del Centre d’Atenció als Sense Sostre i el Centre Municipal de Serveis Socials porten 2 dies sense telèfon ni connexió a Internet a causa del trasllat informàtic de dades de la seu central de la policia local a l’avinguda del Cid, al nou retén de policia i bombers de Ciutat Vella. Unes tasques de manteniment informàtic que, segons ha afirmat la regidora de Compromís, Consol Castillo, “s’hagueren pogut dur a terme en cap de setmana, quan els centres estan tancats, i no en els dies que estan oberts per tal d’atendre les persones més vulnerables, i just quan hi ha hagut un empitjorament meteorològic. L’apagada comunicativa dels centres socials de Ciutat Vella durant dos dies demostra la insensibilitat de l’equip de govern amb les persones migrants i les que no tenen casa: amb les més indefenses”.

De fet, estos dos dies els centres ressenyats han estat pràcticament al 100% de la seua ocupació, però els treballadors que els atenen no han pogut ni consultar expedients ni comunicar tràmits. Consol Castillo afirma: “les persones immigrades i aquelles que no tenen un habitatge han de ser tractades amb tota dignitat per part de les institucions, i més encara quan parlem d’una administració pública. Per això demanem a l’Ajuntament que se solucione la situació per la qual travessen estos quatre centres i que no es torne a produir. Entenem que les tasques de manteniment informàtic són necessàries, però un mínim de sensibilitat social hauria de fer comprendre l’equip de govern municipal que estes tasques es poden programar perquè es duguen a terme en moments en què no s’interrompa l’atenció als ciutadans”.

Vols escoltar la regidora Consol Castillo denunciant que 4 centres socials de Ciutat Vella porten dos dies sense telèfon ni connexió a Internet? Dóna-li al Play!