Davant l’inici del curs polític Joan Ribó ha recalcat la necessitat de renovació de l’alcaldia i impulsar noves polítiques a la ciutat

 

Des de Compromís han fixat l’acció política en paralitzar definitivament la destrucció del Cabanyal, denunciar la fragmentació de contractes i l’aprofitament per part de Barberà i el seu equip de la institució

 

Des de Compromís han exigit a Barberà davant l’inici del curs polític que defense els interessos dels valencians davant el Consell d’Alberto Fabra i el Govern de Mariano Rajoy. En el cas del Consell han exigit el pagament de les deutes milionaris que manté la Generalitat amb el consistori, en matèria d’impostos, convenis i inversions, a més han exigit l’obertura immediata de l’aparcament de la plaça de Bruixes i la creació d’una entitat metropolitana que gestione el transport de València i el seu entorn i poder aconseguir subvencions.

A més Joan Ribó, portaveu de Compromís, ha demanat a Barberà que exigisca les inversions que ens pertoquen als veïns de la ciutat de València davant el Govern de Mariano Rajoy, i ha recordat la situació de paralització del Museu San Pius Vé i el seu entorn, el deute de 400 milions d’euros del Consorci València 2007, el soterrament de les vies del tren per a desenvolupar el Parc Central i la necessitat de posar en marxa el Corredor Mediterrani.

compromis

Joan Ribó ha declarat: “La ciutat de València necessita d’un canvi polític, una renovació de la forma de fer les coses que s’ha seguit als darrers 23 anys, els valencians mereixem una ciutat moderna i transparent. Des de Compromís ens oposem frontalment a la cacicada de la proposta del Partit Popular per a triar els alcaldes. Ara que veuen que poden perdre a les eleccions, com a jugadors tramposos, canvien les normes per a continuar la seua situació de privilegi”.

Compromís han fixat l’acció política del Grup Municipal als pròxims mesos en la paralització definitiva de la destrucció del barri del Cabanyal, amb la presentació d’una bateria d’esmenes al projecte d’adaptació del PEPRI, que és un autèntic despropòsit tècnicament i jurídicament. Finalment des de Compromís continuaran denunciat la fragmentació de contractes amb diferents empreses als últims anys per tal de no complir amb la llei de Contractes de les Administracions Públiques i els beneficis personals que reben Barberà i el seu equip de la institució municipal.

Joan Ribó, portaveu de Compromís a l'Ajuntament de València
Joan Ribó, portaveu de Compromís a l’Ajuntament de València

Ribó ha finalitzat: “L’equip de Barberà ha gastat l’Ajuntament com si fora el seu “cortijo” particular donant contractes a empreses amigues i que a la mateixa vegada feien campanyes electorals per al Partit Popular i aprofitant-se personalment dels serveis de cotxes oficials, dietes i viatges a càrrec del pressupost municipal”.

Escolta l’àudio: Joan Ribó.MP3