Pilar Soriano presentarà una moció a la comissió de medi ambient per a que l’Ajuntament arregle la situació precària que presenta l’àrea de jocs infantils del parc Manuel Granero

 

Pilar Soriano, regidora de Compromís
Pilar Soriano, regidora de Compromís

Compromís ha denunciat la lamentable situació que presenta l’àrea de jocs infantils del parc Manuel Granero, únic espai enjardinat de tot el barri de Russafa. Els veïns del barri han traslladat al grup municipal la falta de neteja i de manteniment de la zona de jocs d’este parc.

La red desaparecida
La xarxa desapareguda

Entre les deficiències més greus que posen en perill la seguretat dels xiquets Pilar Soriano, regidora de Compromís, ha destacat l’estat del revestiment embuatat del sòl, el gronxador trencat o la manca de xarxa de seguretat, entre altres.

Qué ha sido del 4º balancín
Què ha sigut del quart engronsador

Pilar Soriano ha declarat: “És necessari que la regidoria de parcs i jardins prenga mesures urgents per arreglar la situació d’este parc infantil.  Els xiquets de Russafa tenen el dret a gaudir d’unes instal·lacions dignes a l’únic espai enjardinat de tot el barri. Estes deficiències són una mostra més de la deixadesa de l’equip de govern de Barberà amb l’espai públic.”

Suelo blandito

Escolta l’àudio: Pilar Soriano.MP3