Consol Castillo retrau a l’equip de Barberà falta de contundència per tardar quatre anys en establir mesures pels impagaments i recorda que va denuncia fa mesos estos impagaments

 

Al 2013 quan Hosva portava més tres anys sense pagar el cànon de la Piscina de València, l’Ajuntament va contractar càterings a esta empresa per 55.000 euros

 

Compromís, que fa mesos va denunciar el deute d’Hosva, ha exigit responsabilitats polítiques pels més de quatre anys d’impagaments d’esta mercantil per la concessió de la Piscina de València. Ja que no entenen com l’equip de Barberà ha tingut que esperar quatre anys per a encetar el procés de resolució de la concessió.

 

Consol Castillo, regidora de Compromís, ha criticat que l’empresa concessionària ha hipotecat el dret de concessió, sense justificar a que ha anat destinat este import tal com obliga la Llei de Patrimoni de les Administracions Públiques. A més esta hipoteca retardarà el procés de resolució del contracte de la Piscina de València.

 

Des de Compromís a més han criticat que l’equip de govern ha contractat diferents serveis de càtering a Hosva quan sabien que portava més de quatre anys d’impagaments per la Piscina de València i deutes acumulats amb la Seguretat Social i l’Agència Tributària. Han destacat que a l’exercici de 2013 l’Ajuntament va contractar amb Hosva càterings per 55.000 euros, dels que 43.000 euros corresponen a esdeveniments durant les festes falleres, que al 2014 s’han tornat a contractar.

 

Consol Castillo, regidora de Compromís
Consol Castillo, regidora de Compromís

Consol Castillo  ha recordat que la Piscina de València és el lloc triat pel PPCV per a celebrar diferents sopars de partit i les festes electorals. A més a la Piscina de València es celebraven els sopars d’Emarsa, que estan sent investigats per la justícia.

 

Consol Castillo, ha declarat: “La permissivitat de l’equip de Barberà amb els impagaments de la Piscina de València, només s’entén per la relació comercial preferent que ha tingut Hosva amb el Partit Popular i les institucions que governa. Preguntaré al pròxim ple perquè al seu dia es va adjudicar de forma conjunta el servei esportiu de la Piscina de València amb el servei relacionat amb la restauració, quan són activitats molt diferents. La Fundació Esportiva Municipal hauria de passar a gestionar directament el servei esportiu de la Piscina de València, i per altre costat buscar una empresa amb garanties financeres per a gestionar l’activitat de càtering i restauració”.