Joan Ribó: “Exigim a l’equip de Rita Barberà que àrbitre totes les mesures de senyalització i urbanes per a millorar els accessos a este centre escolar per a garantir la seguretat dels xiquets i dels seus pares”

 

Compromís ha presentat hui un conjunt de preguntes a les comissions d’urbanisme i transport i a la de progrés humà per a conèixer les raons per les que no s’han adaptat i protegit de forma adequada els accessos de les noves instal·lacions del col·legi San Juan de Ribera ubicat entre els carrers Colon i Cirilo Amorós. Ja que les noves instal·lacions posades en marxa el passat 7 de gener, no disposen dels mínims exigibles en quant a accessos segurs.

 

Resulta preocupant que a un col·legi públic que evita uns desplaçaments considerables dels alumnes, abans havien d’anar a  unes velles instal·lacions al Barri del Carme, no s’haja pres cap mesura per part dels serveis corresponents de l’ajuntament. És inconcebible que en el ple del mes de desembre s’aprovarà el Pla de Mobilitat de la ciutat de València on es contemplen mesures per garantir la seguretat dels accessos als centres escolars i, pocs dies després, s’abandonen a la seua sort als xiquets del col·legi S. Juan de Ribera. Ni pas zebra, ni vorera suficient, ni cap senyalització que indique la presència d’un col·legi als conductors. I tot açò agreujat per la proximitat d’un gran aparcament públic amb eixida constant de vehicles al costat de la porta del col·legi i per la presència de contenidors de fem que ningú s’ha molestat en canviar de desplaçament.

 

Joan Ribó ha declarat:” No podem entendre tant de desinterès i menyspreu per part de les autoritats municipals respecte a l’ensenyament públic en la nostra ciutat. Han passat molts dies des del dia set de gener i encara sembla que no s’han assabentat del problema. No és precisament un bon indicador de l’eficàcia de la gestió municipal per part del Partit Popular. Exigim a l’equip de Rita Barberà que, de forma urgent, àrbitre totes les mesures de senyalització i urbanes per a millorar els accessos a este centre escolar per a garantir la seguretat dels xiquets i dels seus pares a les entrades i eixides dedicant els serveis de Policia Municipal que siguen necessaris per aconseguir-ho.. El col·legi San Juan de Ribera necessita d’unes mesures especials de protecció que posar en marxa de forma immediata.”

 

Escolta el tall de veuJoan Ribó.MP3