A la web “Valencia Internacional” apareixien com que encara es celebraven a València el Gran Premi de Formula 1, la Mostra de Cinema, el Festival VEO o la Campus Party

 

La regidora de Compromís, Pilar Soriano, ha denunciat que a la web municipal de “Valencia Internacional” (www.valenciainternacional.es) es presentaven esdeveniments, com el Gran Premi de Formula 1 suspès des del 2012 o la Mostra de Cinema, el Festival VEO i la Campus Party suspesos des del 2011, com si encara s’estigueren realitzant a la ciutat de València, confonent als ciutadans i als visitants de la ciutat.

 

La regidora de Compromís, va preguntar al passat ple de l’Ajuntament de València per les raons de la manca d’actualització d’esta pàgina web i quan pensa el Servei de Relacions Internacionals posar-la al dia. El vicealcalde, Alfonso Grau, va contestar que s’està renovant la web, i que no s’anaven a malbaratar recursos en modificar defectes i carències fins que s’escometen en la seua integritat.

 

 Formula 1Valencia Internacional

Pilar Soriano, ha declarat: “La proba de que es podia haver renovat la pàgina web, és que esta setmana s’han retirat els esdeveniments que ja no es celebren a la ciutat denunciants per Compromís, el que segons Grau era un malbaratament de recursos per a l’Ajuntament. El Servei de Relacions Internacionals en canvi, no ha retirat l’anunci de celebració del Gran Premi de Formula 1 de València fins al 2014, quan l’última edició es va celebrar al 2012 i que no tornarà a la ciutat de València per l’ingent cost que suposava per a les arques públiques”