La regidora de Compromís, Consol Castillo, i el Secretari local de Compromís a Castellar, Àlex Ramon han exigit a Rita Barberà que equipe d’una vegada el Centre Cívic de Castellar.

 

Consol Castillo, i Alex Ramon han explicat que “després de tres mesos de funcionament, el centre cívic és un cúmul de deficiències i un clar exemple de mala gestió. Per començar, la planta baixa està inactiva ja que no s’ha instal·lat el centre sanitari previst. També destaquen que un edifici d’esta envergadura, no dispose de conserge, sinó que, és la persona que explota el servei bar qui fa les funcions d’aquest, encarregant-se d’obrir i tancar les portes principals de l’edifici.”

Aquestes deficiències van donar lloc a la còmica situació fa unes setmanes, en la que el cambrer tancà l’edifici a les 20 hores, però dos policies locals es quedaren atrapats en el seu interior, havent de telefonar per a que acudiren a obrir-los.

Recepció biblioteca
Recepció biblioteca

Amb tot i això, les deficiències no acaben ací, atès que segons el mateix Alex Ramon, “la biblioteca, que es va obrir al públic el l’1 d’octubre, actualment no disposa de cap bibliotecari, d’aquesta manera, els pocs llibres que hi han, estan amuntegats sense ningun ordre, i a l’abast de qualsevol usuari, amb el risc que els puguen extraure sense control, mentre que l’espai dedicat a la literatura infantil no hi ha cap llibre”.

A més, “les llums, s’apaguen automàticament passat un cert temps després d’encendre-les fent impossible una lectura tranquil·la i atenta. Tampoc hi ha accés a internet ni per wifi ni mitjançant cap sistema”, cosa que resulta incomprensible”.

zona infantil
zona infantil

Per últim, els representants de Compromís han assegurat, que la desorganització es de tal magnitud que “encara que l’horari oficial és de 16:30 a 21:00, molts dies, cap a mitja vesprada, el cambrer desallotja l’edifici, fent impossible el compliment dels horaris oficials”.

La regidora de Compromís Consol Castillo ha exigit a Rita Barbera i al seu regidor de Pedanies, Vicent Aleixandre que deixen de fer populisme groller, i completen els serveis necessaris del Centre Cívic, per a que els ciutadans puguen utilitzar-lo.