En este país, per a molta gent, cada dia és més difícil alçar-se de matí. Despertar i saber que les hores que vindran seran un lluita contra les factures, contra l’atur, contra unes dificultats que tot i els esforços no desapareixen. I tot seguit la temptació de dir no puc, ja he fet tot el que en la meua mà estava, em quede ací… però no ho fan, i seguixen, i continuen, i tiren avant. En este país hi ha milers d’herois i heroïnes quotidianis, milers d’exemples a seguir.

Per tots ells i elles, per tots i totes nosaltres, treballem des de Compromís per València. La ciutat està impregnada d’un pessimisme que ha de ser eradicat. Amb propostes, amb projectes, amb treball… però també amb il·lusió i ganes de canvi. Amb un horitzó dibuixat.

Des de Compromís per València vos proposem que vingueu a celebrar amb nosaltres el compte enrere per a l’inici d’una nova ciutat. Farem festa! Serà el dissabte dia 9 de novembre, a partir de les 19 hores al poliesportiu Marni, al costat del camp del Llevant.

Hi haurà música, menjar i beguda, però sobretot hi haurà futur, moltes ganes de futur. Perquè si no podem ballar, esta revolució no ens interessa.

Entrada gratuïta!

Vos esperem.
#festaCxV

DIA I HORA: Dissabte, 9 de novembre de 2013 / 19 hores

ON?   Poliesportiu Marni (C/ Pare Viñas, 94) Barri Orriols – València

COM ARRIBAR?
Metro: L3,L4-L5,L6
Bus: 11, 12, 16, N2
Valenbisi: Estació nº 232 Sant Vicent de Paül – Santiago Rusiñol