Aceras malestado Polideportivo Malilla4Ribó “El govern municipal ha tingut prou de temps, ni més ni menys que 14 anys, per acabar d’una vegada el poliesportiu i urbanizar les voreres i totes les infraestructures d’accés a l’entorn de l’anhelada estructura esportiva”

El portaveu del Grup Municipal Compromís, Joan Ribó, ha lamentat l’estat deplorable de l’entorn del nou Poliesportiu de Malilla. Ribó ha fet aquestes declaracions aquest migdia, just el dia de l’obertura de les oficines del nou poliesportiu de Malilla, per ensenyar-lo a veïns i veïnes, que realitzarà la Fundació Esportiva.

Ribó ha denunciat que “l’alcaldessa Barberá, en la seua visita a les obres del Poliesportiu, el 17 de febrer en la precampanya electoral del 2011, es a dir fa ara més de dos anys, assegurava que es complirien els terminis previstos d’inauguració l’octubre de 2011”. Per tant, l’obertura del Poliesportiu acumula més d’un any i mig de retard, el que és més greu és que a només 15 dies de l’obertura oficial, “l’aspecte de l’entorn s’assembla poc o gens a la figuració que es mostra a continuació, continguda en el projecte d’execució de l’obra:

“La realitat –segons Ribó– és exactament el contrari al que mostra aquesta foto de propaganda: la realitat és la de les fotografies que hem realitzat el passat dijous 11 d’abril qualsevol semblança és pura coincindencia”.

El portaveu de Compromís ha afirmat que “no sabem per on pretén la Fundació Esportiva que veïns i veïnes entrem a visitar les oficines del Poliesportiu: en tot el perímetre no hi ha una sola vorera construïda, la mala herba i la brutícia s’acumulen, ben custodiades per unes reixes de protecció …, i la mateixa porta d’ingrés presenta un aspecte indecorós”.

El grup municipal de Compromís exigeix ​​que s’acaben d’una vegada les obres pendents del poliesportiu, urbanitzant i adecentant les voreres i totes les infraestructures d’accés a l’entorn de l’anhelada estructura esportiva. Per això Joan Ribó presentarà preguntes a la Comissió d’Urbanisme per coneixer detalls de la urbanització, les raons del retard i les dates previstes per acabar les obres de l’entorn.