Nueva imagen

Soriano ha denunciat que en les proximitats del Parc Gulliver no hi ha contenidors de recollida selectiva per als diferents tipus de deixalles i els ciutadans han de barrenar tot tipus de residus en el mateix contenidor de rebuig

La regidora del Grup Municipal Compromís, Pilar Soriano, defensarà una moció en la Comissió de Medi Ambient en què sol·licitarà a l’Ajuntament de València que dote amb més personal de neteja el Parc Gulliver per tal que no es repetisquen les escenes de brutícia generades durant les passades festes de Pasqua.

Soriano ha lamentat aquesta imatge penosa que el dissabte, diumenge i dilluns de Pasqua donaven els voltants del Gulliver, plens de brutícia, quan l’afluència de famílies és de les més importants de l’any, per no dir la més important. “El Gulliver esdevé el punt d’atracció per a l’oci familiar més important de València, tant per aquells que viuen en la ciutat, com per aquells que viuen als pobles de tot el País Valencià i aprofiten els dies de Pasuan per visitar la nostra ciutat, amb els seus fills i filles”.

Com es pot comprovar a les fotografies, la manca de neteja al Parc Gulliver, situat al tram XII del Jardí del Túria, és més que evident. Aquestes fotografies foren preses el dia 1 d’abril, en ple dilluns de Pasqua.

Soriano ha assenyalat que “tenint en comptes que és uns dels trams del Jardí del Túria més freqüentats per les famílies i turistes amb xiquets que visiten la nostra ciutat, considerem que l’absoluta manca de neteja no pot ser acceptada. A més, sembla que només una persona està a càrrec de la neteja durant els dies festius, el que és absolutament insuficient per al correcte manteniment de les instal·lacions, com s’ha pogut comprovar”.

D’altra banda, Soriano ha denunciat que en les proximitats del Parc Gulliver no hi ha contenidors de recollida selectiva per als diferents tipus de deixalles i, com a conseqüència i tal i com es pot observar a la segona fotografia, els ciutadans han de barrenar tot tipus de residus en el mateix contenidor de rebuig. Per tot això, la regidora de Compromís també proposarà que l’Ajuntament de València col·loque contenidors de recollida selectiva (reciclatge) al mateix Parc Gulliver per tal que la ciutadania hi puga fer-ne una gestió adequada.