Ribó presenta una Moció per a què l’entrada i eixida construïda en la rotonda pel carrer Rafael Tenes Escrich es faça paral·lela a la via del tren, accedint els cotxes al Camí de Fondo que està adequadament asfaltat i il·luminat

El Grup Municipal de Compromís s’ha solidaritzat amb l’AMPA del CP Benimàmet i, en aquest sentit, ha donant suport a la manifestació que aquest matí han realitzat en les immediacions de la rotonda inaugurada recentment. El portaveu del Compromís ha manifestat que “s’ha construït eixa rotonda per a fer front a la supressió del pas a nivell de l’estació de Cantereria, que s’ha produït després del soterrament de la línia 1 de metro al seu pas per les estacions de Benimàmet i Las Carolinas-Fira. La rotonda, que recull el trànsit entre els carrers Coronació, Miniaturista Meseguer i Rafael Tenes Escrich, representa, tanmateix, un punt viari que duu més de 30 anys sense cap tipus de millora i està prop de l’entrada del CEIP Benimàmet, amb el consegüent perjudici i perill per a tot l’alumnat que entra i ix cada dia a este col·legi”.

A més, segons explica Ribó, la rotonda va a donar a un encreuament sense visibilitat en haver una fàbrica abandonada que dificulta la visibilitat dels vehicles que ixen des de Benimàmet. “Cal destacar també que aquest accés és un embut en ser una via de doble sentit però on només cap un cotxe, tot convertint el carrer en les hores de entrada i eixida del col·legi en un vertader problema entre vehicles sense visibilitat i alumnat que el travessa”, ha manifestat Ribó.

” Les obres s’han quedat a mitges, ja que encara que s’haja construït i inaugurat la rotonda, no s’han resolt els problemes d’accés al CP Benimàmet. El carrer Rafael Tenes Escrich no està adequadament senyalitzat i no disposa de vorera per al vianants, posant en perill la seguretat de nens i nenes que van al centres escolar “.

Per tot això, Joan Ribó ha presentat a la Comissió d’Urbanisme una Moció per a que que l’entrada i eixida que s’ha construït en la rotonda pel carrer Rafael Tenes Escrich es faça paral·lela a la via del tren (de la mateixa manera que s’ha fet en Burjassot) accedint els cotxes al Camí de Fondo que està adequadament asfaltat i il·luminat i no pel carrer mencionat Rafael Tener Escrich que no disposa de l’adequada vorera per als vianants