Castillo: “Ens agradaria que el mateix dia, ja no diguem un dia abans, que s’inaugure el Nou Mestalla s’inaugurara també el Polispoertiu de Benicalap”.

La regidora del Grup Municipal Compromís, Consol Castillo, defensarà en el ple del divendres 30 de desembre una moció per a què l’Ajuntament de València inste el València Club de Futbol a que fer realitat el seu compromís de construcció del Poliesportiu de Benicalapa al mateix temps que la construcció del seu nou estadi, en l’Avinguda de les Corts Valencianes.

Castillo ha recordat que l’alcaldessa Barberà, el 16 de Juny de 2006, va anunciar en una nota del gabinet de premsa de l’Ajuntament que “el València CF va a asumir el coste de un polideportivo de barrio para los vecinos de Benicalap. Así, la próxima semana se producirá un encuentro entre el Delegado de Deportes, Cristóbal Grau, el Presidente de la Asociación de Vecinos de Benicalap, y un representante del València CF para determinar los contenidos del polideportivo”.

La regidora del Compromís ha indicat que “en les darreres setmanes hem tingut coneixement que el València CF ha resolt els problemas de finançament que tenia per finalitzar les obres del nou estadi. Entenem que si ha trobat els recursos suficients per acabar l’estadi, també els tindran per poder acomplir el compromís amb els veïns de Benicalap·.

Castillo ha assenyalat que l’objectiu de la moció és que l’equip de govern, i sobretot l’alcaldessa Barberà, es reafirme en la defensa dels interessos dels veïns de Benicalap i no es retarde la construcció del poliesportiu. “Ens agradaria que el mateix dia, ja no diguem un dia abans, que s’inaugure el Nou Mestalla s’inaugurara també el Polispoertiu de Benicalap”, ha indicat la regidora del Compromís.