Des de Compromís per València demanem explicacions a l’Ajuntament de València sobre l’estat de les obres d’execució de l’aparcament del Mercat Central, pendent del concurs d’explotació.

En paraules de la regidora de Compromís per València, María Pilar Soriano “l’obertura al públic de l’aparcament del Mercat Central ha de ser una de les prioritats de l’Ajuntament de València, no només pel perjudici que han patit veïns i comerciants durant les obres els últims tres anys, sinó també per l’important motor econòmic que suposa per a la ciutat”.

L’any 2007 l’Ajuntament de València va signar un protocol de col·laboració amb la Conselleria d’Infraestructures i Transports per integrar l’aparcament del Mercat central en el projecte de construcció de la línea T2 del Metro de València, obra que hauria d’estar finalitzada en desembre d’aquest any, però en l’actualitat la finalització de la carcassa, corresponent a la Conselleria d’Infraestructures i Transport, és tota una incògnita. María Pilar Soriano afirma “que la situació actual respon a una falta de planificació, tant temporal com econòmica en un projecte d’una magnitud que afecta la vida quotidiana i a l’economia dels valencians. Esperem per tant un ràpid pronunciament per part de les autoritats municipals, en que donen resposta al termini de concessió de l’aparcament i que tranquil·litze a venedors i veïns, i instem a les autoritats autonòmiques a que assumisquen el pagament del deute pendent amb les empreses constructores que han motivat el retard en l’execució del projecte”.