Des de Compromís per València critiquem l’ús que fa el PP de la web municipal. L’últim exemple el vam tindre ahir, quan la web municipal, la de totes i tots els valencians, va ser usada pel vicealcalde Grau per carregar contra la diputada de Compromís a Les Corts Valencianes Mónica Oltra pels successos del Cabanyal. La notícia apareixia en portada durant el dia d’ahir a la web de l’Ajuntament i hui 4 d’agost ja ha aparegut traslladada a la secció d’urbanisme i habitatge.

En paraules de la regidora i portaveu adjunta de Compromís per València, Consol Castillo: “és intolerable com el PP valencià confon contínuament partit i institució. La web de l’ajuntament no està per fer de corretja de transmissió de l’ideari polític del PP. Si el vicealcalde Grau vol carregar contra l’oposició i enviar una nota de premsa que ho faça a través de l’equip de premsa del PP i de la web del PP i no usant recursos públics, que són de tots. A més, en una època de crisi com la que estem patint, els recursos de l’Ajuntament no estan per a malbaratar-los en estes coses. Des de Compromís per València volem que la pàgina web de l’Ajuntament siga útil, clara i eficaç tant en la informació com en la tramitació telemàtica de tots els serveis i que estiga al servei de la ciutadania, no d’un partit polític. ”

Per tot això, Compromís per València demana una reflexió a l’equip de govern sobre l’ús partidista que fa dels recursos públics pagats per tots i anuncia que presentarà una moció en el Ple de setembre per tal de regular l’ús de la web municipal. Moció a la què esperem que tots els grups municipals hi donen suport.