Ribó: “volem que Ca Revolta tinga el mateix tracte específic que d’altres associacions culturals, com poden ser les comissions falleres, que el tenen”.

El portaveu del Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament de València, Joan Ribó, li ha demanat a l’alcaldessa Barberà que tracte amb la mateixa vara de mesurar a Ca Revolta i la resta d’associacions culturals de la ciutat. “Massa vegades, i esta és una més, tenim la sensació que Barberà usa diversos rasers a l’hora de tractar les activitats de les associacions culturals, donant una imatge de persecució política i ideològica a Ca Revolta. És  una imatge que no volem per a València, que no podem tolerar i que ens sorprén si ho comparem amb el raser amb que es tracten altres associacions culturals. El que diferència una societat democràtica d’altres que preferim no recordar, és el tracte a les organitzacions i associacions que puguen ser crítiques amb el poder establert”.

Des del Grup Municipal Compromís, “volem que el problema que puga tindre Ca Revolta amb la seua llicència d’activitat siga tractat des de la mateixa idiosincràcia de Ca Revolta, una associació cultural i cívica que està fent una feina important en el barri de Velluters i en Ciutat Vella. Ca Revolta ha de tenir el mateix tracte específic que d’altres associacions culturals que funcionen en València. No pot haver diferències entre elles ja què si no fóra així, estaríem donant alé  a la sensació que molts ciutadans tenen de persecució política i ideològica”.

Segons Ribó, “Ca Revolta és un dels exemples de com la iniciativa civil pot portar endavant experiències de regeneració d’un barri com Velluters, des d’una òptica de treball cultural i cívic, des d’una perspectiva progressista i oberta a la ciutat. Davant situacions com l’actual, d’amenaça de llevar-los la llicència d’activitat, la gent del Compromís defensem la necessària continuïtat de Ca Revolta. Per això, demanem que hi haja un marc legal sòlid per a què aquestes associacions puguen treballar amb normalitat i no estiguen sempre sotmeses al zel administratiu de l’administració”.