El candidat a l’alcaldia, Joan Ribó, envia un escrit a l’Ajuntament on alerta del perill per als vianants de les punxes dels arbres

El candidat a l’alcaldia de València, Joan Ribó, ha registrat un escrit dirigit a l’Ajuntament en què reclama la poda immediata de les acàcies situades al Passeig de la Petxina. Segons ha declarat Ribó “hem observat que les acàcies que hi ha al Passeig de la Petxina, tocant el carrer Guillem de Castro estan plenes de puntxes a una altura on les persones ens podem fer molt de mal” (veure fotografia adjunta).

“S’ha de tindre en compte –ha afegit el candidat de Compromís- que aquestes acàcies estan situades al costat de la Universitat Catòlica i el Col·legi Cervantes i, per tant, l’afluència de vianants i fins i tot de ciclistes per eixa zona és abundant”.

“A part del dany que podria rebre una persona, en cas de què es produïra un accident l’ajuntament seria el responsable dels perjudicis, la qual cosa resultaria molt més cara que si no s’arregla de forma prèvia”, advertí el candidat de la coalició.

“La situació en què es troben estes acàcies és bona mostra de la mala gestió que realitza el govern de Rita Barberà respecte al nostre patrimoni natural. Mentre es malgasten recursos públics en el Pont de les Flors, actuacions indispensables es queden sense realitzar en tots els barris de la nostra ciutat”, conclogué.