El candidat a l’alcaldia, Joan Ribó, diu que es demostra ”l’ús polític i interessat que va fer l’equip de govern de la suspensió del PEPRI” i diu que no complir “fregaria la prevaricació”

Compromís per València, a través del seu candidat a l’alcaldia, Joan Ribó, ha exigit de l’Ajuntament “el compliment immediat dels requeriment del Defensor del Poble que considera que no està justificat deixar de concedir llicències amb l’excusa de la suspensió per part del Ministeri de Cultura del Pla Especial de Protecció i Reforma del Cabanyal (PEPRI)”.

“El que diu la institució és que l’Ajuntament haguera pogut continuar concedint llicències independentment de la iniciativa ministerial, però a Rita Barberà li interessava més generar tensió en el barri, provocar problemes de forma artificial, per així poder gastar el tema com a una arma més d’oposició al govern central. S’ha demostrat, en definitiva, l’ús polític i interessat que va fer l’equip de govern de la suspensió del PEPRI”, argumentà el candidat.

Així les coses, Ribó va lamentar “la situació generada en el barri per la cabuderia de l’alcaldessa”. “Ara els veïns ja saben que no estava justificada la no concessió de llicències i, per tant, el PP ja no pot emparar-se en el govern central per no complir les seues obligacions. Si l’equip de govern no actua en conseqüència i comença a estudiar les peticions de llicències estaria fregant la prevaricació, ni més ni menys”.

El candidat va insistir una vegada més en la necessitat de revitalitzar el barri del Cabanyal “de la única forma sensata possible: invertint i mantenint el seu teixit urbà que fan d’aquest indret una peça única del patrimoni dels valencians”.

Tall de veu: tall Cabanyal i Defensor del Poble