Giuseppe Grezzi ha explicat a la ciutat d’Eivissa l’evolució i la situació actual de la mobilitat ciclista a la ciutat de València. Serà durant la I Jornada de Mobilitat Ciclista que organitza el Consell d’Eivissa amb el lema ‘La bicicleta, una peça clau de la mobilitat sostenible’.

Grezzi serà un dels ponents de la jornada, que analitzarà les polítiques públiques, tècniques i empresarials d’impuls a la mobilitat ciclista. “Estem prou contents pel fet que des d’unes altres institucions de l’Estat ens convoquen a unes conferències per impulsar l’ús de la bici i que prenguen com a exemple a la ciutat de València és també molt important perquè demostra que ja estem en el mapa de les ciutats que estan impulsant l’ús de la bici i el canvi de model de mobilitat”, ha afirmat el regidor.

La jornada, que es va celebrar a la sala de plens del Consell Insular d’Eivissa començà a les 10 del matí de demà, la va obrir la consellera de Territori i Mobilitat del Consell Insular d’Eivissa i acollirà diverses conferències, com la de Grezzi i la dels seus homòlegs a Eivissa i Palma de Mallorca, Juan Hinojo i Joan Ferrer. També varen intervindre uns altres representants de la societat civil de l’illa, com ara Inés Alamar, enginyera especialitzada en sostenibilitat, qui abordarà les propostes de mobilitat sostenibles en les certificacions ambientals.