Els alumnes i les alumnes de la Universitat Popular han plasmat en 3.200 tauletes milers de detalls i racons de València. L’exposició d’estes tauletes “Mirades 15×15” és “un projecte creatiu, pedagògic i social que mostra un mosaic divers i plural de la ciutat i els seus barris”, ha dit Isabel Lozano.

L’exposició s’inagura demà dijous a les 19.30 hores i és podrà visitar al claustre gòtic del Centre del Carme fins al 30 de juny.

Isabel Lozano ha convidat a tot aquell qui vulga a visitar “Mirades 15×15”, ja que “és una composició sobre la ciutat des de la mirada col·lectiva i plural en què més de 1.000 persones de 20 centres de la Universitat Popular han treballat en un procés creatiu i pedagògic durant diverses setmanes a lse aules de pintura i dibuix per a pensar la ciutat, observar-la, fotografiar-la i triar-ne els detalls més significatius que han considerat, des de l’entorn més pròxim, els barris”.

A més, cal destacar que el projecte té un vessant solidari, ja que les tauletes seran donades a benefici de Save the Children, que les distribuirà entre aquells que hagen enviat del 16 al 30 de juny un donatiu a l’ONG a través d’un SMS amb el text SAVE al número 28014 (si es vol fer un donatiu d’1,2 euros) o al número 38014 (si es vol fer un donatiu de 6 euros).