La formació valencianista es fa ressò de les queixes dels treballadors i treballadores d’este centre per les deficiències de les instal·lacions. La regidora Lluïsa Notario denuncia “l’absolut desinterès en el manteniment i les condicions dels edificis municipals per part de l’alcaldessa del PP”, i recorda que “el centre ubicat en el barri de Campanar no és un cas aïllat, fa un mes denunciàrem la mateixa situació en les instal·lacions de la Junta Municipal de Russafa”.

Compromís recrimina a Catalá “la falta de respecte per les normes de prevenció i salut laboral i la insensibilitat amb el personal del Centre Municipal de Serveis Socials de Campanar”. La regidora valencianista Lluïsa Notario, després de visitar les instal·lacions,  ha explicat que “com ja ha passat este estiu amb els treballadors i treballadores de la Junta Municipal de districte de Russafa, el personal de Campanar s’ha vist obligat a desenvolupar el seu treball amb temperatures d’entre 29 i 34 graus per l’avaria del sistema de climatització, situació que ha provocat ja diversos problemes de salut entre el personal i que es poden agreujar amb l’arribada del fred”.

De fet, l’equip de treballadors i treballadores del Centre Municipal de Serveis Socials de Campanar ha denunciat la situació en diverses ocasions recordant que d’ací a no res estem en hivern i el fred i les malalties afectaran a la salut. En l’escrit manifesten que el trencament del sistema de climatització suposa un greu problema de salut i l’estat general del personal i mostren la seua preocupació perquè no està prevista la solució abans d’un any. A més, han manifestat el seu malestar perquè esta situació se suma a altres deficiències de manteniment que presenta el centre i que perjudica l’atenció a les persones usuàries, fins i tot fent les atencions en el carrer, i demanen que la situació es resolga el més prompte possible pel bé del personal però especialment per la qualitat en l’atenció a la ciutadania.

Davant les reiterades denúncies per part del personal de l’Ajuntament de València per la mala climatització i les múltiples deficiències en els centres de treball, la regidora de Compromís exigeix a Catalá, “que escolte al personal municipal que és qui millor coneix els servicis municipals, que deixe de maltractar-ho i ignorar-ho i que s’implique en garantir unes condicions de treball dignes complint estrictament les normes de prevenció i salut laboral. El personal municipal és la corretja de transmissió entre l’ajuntament i la ciutadania i les seues condicions afecten directament a l’atenció que es dona als veïns i veïnes de València. És urgent que l’alcaldessa comence ja a involucrar-se en assumptes que afecten directament a la ciutat.”