·         Compromís considera que el PP i Vox han donat l’esquena als interessos de l’afició del VCF i de la ciutat, votant en contra de la moció que s’ha presentat hui per part de l’oposició.  

Compromís ha lamentat que Catalá i Vox hagen votat en contra de la moció que ha presentat la portaveu dels valencianistes, Papi Robles, a l’Ajuntament de València per fomentar el canvi dels estatus de la Fundació del club granota, a través de la implicació dels patrons de les institucions públiques en eixa comesa, tot amb l’objectiu de garantir el control del club per l’afició i evitar una venda encoberta a mitjà termini. D’esta manera Compromís volia evitar una nova experiència traumàtica entorn d’un club de futbol de la ciutat de València. Per a Compromís es tracta d’una “traïció de Catalá i Vox al club llevantinista”.

Compromís, amb el suport del PSOE, s’ha quedat sol davant del govern de PP i Vox davant la petició per a que el patró que té l’Ajuntament de València a la Fundació done suport al canvi d’estatuts, una proposta que compta amb el suport de la Delegació de Penyes del Llevant.

El govern s’ha excusat dient que cal un informe jurídic que done aval a esta proposta, però Papi Robles, en la seua intervenció al Ple ha preguntat a l’equip de govern quin és l’informe jurídic que necessiten per a demanar-li al patró que estiga allí que complisca la llei de l’esport.

Robles ha demanat al govern que “no s’amague” i ha assegurat que “el Partit Popular i Vox, amb l’alcaldessa a la capçalera, estan dient-li al Llevant Unió Esportiva i la seua afició que es busque la vida”. “Igual després faciliten també la revenda a un Peter Lim de turno. Quin és el problema que té la senyora Català en defensar que els clubs esportius d’esta ciutat siguen clubs esportius per davant del negoci?”, ha conclós Robles.

PP i Vox donen l’esquena a l’afició del València CF

Per a Compromís el vot en contra de la moció de l’oposició constituix “un espectacle més del Partit Popular i Vox que, a l’hora de la veritat, han donat l’esquena als interessos de l’afició i de la ciutat”. Els valencianistes consideren que “cada vegada hi ha menys temps, perquè en agost ja no es podrà fer res” i asseguren que PP i Vox estan fent deixadesa de les seues funcions, no sent capaços ni tan sots d’oferir una proposta”.

Des de Compromís han explicat que hui anaven al Ple “com a oposició constructiva i propositiva, a escoltar propostes”, però han lamentat que l’equip de govern “ni haja votat a favor de la moció ni haja estat capaç de presentar cap iniciativa on expliquen la seua proposta”.