• En transferències per a fer inversions Catalá ha executat la meitat que el govern de Joan Ribó.

La regidora de Compromís a l’Ajuntament de València, Eva Coscollà, ha criticat el baix nivell d’execució del Pressupost del govern de Catalá: En el primer semestre del 2024 els l’execució del pressupost és inferior al primer semestre del 2023, de forma que la gestió de Catalá a l’Ajuntament es pot resumir en que ha executat menys que l’anterior alcaldia de Compromís. Concretament dels 537M€ executats a 30 de juny de 2023 amb el govern de Joan Ribó, enguany Catalá ha executat sols 524M€.

Coscollà també ha explicat que, pel que fa a les inversions, també és inferior l’execució amb Catalá, tant pel que fa a les contractacions que s’estan licitant (35M menys) com els contractes adjudicats (19M menys), “i la diferència encara és major en comparar les xifres de les transferències per fer inversions, en les que el percentatge d’execució és la meitat de l’executat en el primer trimestre del 2023”, ha detallat Coscollà.

Per a Coscollà, “l’alcaldessa del PP està més dedicada a la seua projecció personal i partidista, que a millorar la ciutat. Catalá ha abandonat els barris, està deixant d’invertir en ells, demostrant la seua incapacitat per a gestionar i mostrant la nul·la planificació del seu govern: no és capaç ni d’executar tots els projectes que ja estaven adjudicats pel govern de Joan Ribó. La realitat és que ha portat a la ciutat a una situació de paràlisi”.