La regidora Eva Coscollà demana a Catalá que “paralitze esta barbaritat que suposa incrementar les taxes en alguns casos per damunt del 100%”. Coscollà critica que “això suposa carregar-se de fet l’esport base de la ciutat de València”.

La regidora de Compromís per València Eva Coscollà ha recordat que “mentre Catalá rebaixa els impostos als més rics, intenta fer caixa disparant allò que paguen els clubs i les entitats esportives més modestes per fer ús de les instal·lacions de Fundació Esportiva Municipal”. Coscollà critica que “això suposa carregar-se de fet l’esport base de la ciutat de València, disparar els preus públics que no poden afrontar les entitats amb menys recursos i entrebancar que clubs esportius i altres entitats pugen fer ús d’uns recursos públics que, justament pel seu caràcter municipal, han d’estar a l’abast de tota la ciutadania a baix cost”.

La regidora valencianista explica que “diferents clubs i entitats esportives de la ciutat de València han fet arribar a Compromís el seu malestar davant este increment dels preus de la Fundació Esportiva Municipal per a utilitzar les pistes i instal·lacions esportives municipals”. En alguns casos, assegura, “l’augment suposa pagar un 100% més que abans i, per tant, el major augment en 20 anys i des de Compromís demanem una rectificació immediata”. Compromís València considera “completament inacceptable que l’alcaldessa Catalá avale una mesura que suposa carregar-se de fet l’esport base valencià”.