Mobilitat Sostenible millora la seguretat dels vianants en un encreuament amb el tramvia

El desplaçament del pas de vianants que creua les vies del tramvia al seu pas pel carrer de Sant Vicent de Paül, a l’altura del carrer de l’Arquitecte Tolsa, millora l’itinerari de vianants ubicat en este mateix punt.

El servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, en col·laboració amb el Comité de Seguretat de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), ha executat les mesures necessàries per alinear el pas de vianants que creua les vies amb els dos passos que li donen continuïtat a ambdues bandes de la calçada. El disseny anterior obligava als vianants a un encreuament que no era directe i, per tant, il·lògic a la seua mobilitat generant així situacions insegures.

A més del trasllat del pas de vianants i els respectius semàfors, s’han executat els rebaixos de les voreres amb el paviment abotonat corresponents als criteris d’accessibilitat i s’ha traslladat l’armari amb l’equipament electrònic de la gestió dels semàfors, per estar inclinat degut a les arrels de l’arbre d’un escocell proper.

Arxivat en: 2018, Ajuntament, Giuseppe Grezzi, mobilitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *