L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha llançat este matí una primera versió del seu Portal de Transparència on els ciutadans i ciutadanes tindran a la seua disposició tota la informació de l’empresa. La web www.emtvalencia.info/portal-de-transparencia ja està activa i es tracta de la primera vegada que l’empresa dona esta informació de manera pública i accessible per a totes les persones.

En esta primera fase ja s’ha publicat informació com l’organigrama, la composició del Consell d’Administració i les retribucions de l’equip directiu. A més, també es completarà amb un llistat dels contractes que han eixit a licitació o els que estan en procés d’adjudicacions. Finalment, s’ha posat a disposició dels usuaris i usuàries els pressupostos dels anys 2015, 2016 i 2017.

A més, des de l’EMT recorden que este Portal es troba en continua evolució i que al llarg de les properes setmanes anirà omplint-se de tota la informació que pot interessar als veïns i veïnes de València sobre la seua empresa municipal de transports.

El Portal es fruït de les reunions del Grup de Treball Interdepartamental de Transparència i Govern Obert (Grup TiGOV) i les diferents publicacions que han eixit de les taules de treball. Per a triar els apartats de la informació que s’han de posar a la web, els tècnics s’han fixat en la Guia de Transparència per al Sector Públic Local editada pel Servici de Transparència i Govern Obert de l’Ajuntament de València.