Joan Ribó ha rebut el tradicional Pomell del Corpus, que engalana el balcó principal de l’Ajuntament, des d’on proclama la celebració d’esta centenària tradició religiosa i cultural. El president de l’Associació Amics del Corpus, Francisco Esteve, i altres membres d’esta agrupació, han arribat a l’Ajuntament a les 9.30 hores per a lliurar als representants municipals este motiu floral, que s’orla amb la Senyera, i s’emplaça a la façana de la casa consistorial com una ‘crida” a la festivitat.

L’alcalde, que ha estat acompanyat pel regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha agraït este obsequi que és com una invitació a la festa del Corpus. “Està dirigida a tots els valencians i valencianes perquè participen en totes i cadascuna de les celebracions d’esta tradició, que data del segle XIV i és una de les més antigues d’Europa, amb un interés cultural que l’Ajuntament vol ressaltar “, ha manifestat.

Per la seua banda, el regidor Pere Fuset, que ha animat la ciutadania i els visitants a descobrir esta festa, ha recordat que l’aposta del Govern de la Nau és potenciar el Corpus, un dels màxims tresors del patrimoni festiu de València, i en eixe marc l’any passat va escometre la restauració de totes les Roques i una reforma museística molt important del Museu del Corpus – Casa de les Roques, un treball al qual cal afegir els recents treballs de manteniment preventiu de cadascuna de les Roques que eixiran al carrer”.