“Des de l’Ajuntament de València valorem molt positivament la reunió del passat dilluns de la Junta Rectora del parc natural de l’Albufera. Es tractava d’acordar unes normes ambientals per a la gestió de les comportes del nostre llac. Hi ha hagut un consens generalitzat entre administracions públiques, llauradors, Junta de Desaigüe, pescadors, entitats ambientalistes… de que calen unes normes ambientals i el que és més important, pareix que ens hem posat d’acord  en unes normes mínimes que tot el món pot acceptar, especialment els qui fins ara han estat gestionant les comportes de les goles, la Junta de Desaigüe”, ha declarat el regidor Sergi Campillo.

“Com a regidor de Devesa-Albufera de l’Ajuntament de València, que és el propietari del llac, i també com a president de la Junta de Desaigüe, no puc més que mostrar la meua satisfacció més absoluta per este acord històric, que va en la línia del que sempre estem defensant, el consens. El parc natural de l’Albufera és un parc complex, amb molts interessos contraposats, però amb voluntat de diàleg i amb la vista posada en la seua millora tot és possible. Hui en la Junta Rectora s’ha fet possible eixe consens. Este és el camí”.

Per finalitzar, el regidor ha manifestat: “Vull agrair l’esforç a Víctor Navarro, president de la Junta Rectora. També vull posar en valor el treball de la Conselleria, la Direcció General de Medi Natural, i l’Oficina Tècnica del Parc i la seua directora, Paloma Mateache. Els agraïm la plena col·laboració amb l’Ajuntament de València, que ha permés este acord històric”.